Taukoa ja mahdollista muuttoa

Olen tarjoutunut kirjoittelemaan Perussuomalaisten tulevaan uudistuville verkkosivuille. Mikäli minut kelpuutetaan niin siirrän päähuomioni sinne. Tuntuisi jotenkin mielekkäämmältä ajatella tekevänsä pidempiäkin kirjoituksia, joissa voi käydä seikkaperäisemmin ja laajemman aineiston avulla asiaan kiinni. Voisihan niitä tännekin tehdä, mutta niihin vaadittava taustoitus ja muu vie niin paljon aikaa, etten ole huomannut sen saavuttavan täällä läheskään optimaalista vastaanottoa: kirjoitukset hukkuvat nopeasti ja huomaan monessa vastauksessa tarpeen vain viitata aiempaan kirjoitukseen, jossa asia on jo käyty kertaalleen lävitse. Sitten tulee toinen kerta, ja kolmas. Lopulta olenkin päätynyt linkkaamaan suoraan jo itse kirjoituksessa aiempiin teksteihin, jos edes epäilen siihen olevan aihetta.

Toivon voivani ”muuttaa” sinne myös toisesta syystä: katsoakseni tulisiko siitä monien epäilemä ”kaverit vaan taputtaa toisiaan selkään” -portaali. Olen henkisesti valmistautunut ottamaan vastaan kärkevääkin palautetta ja toivon kunnon keskusteluja.

Käy tuon kanssa miten tahtoo niin pari viikkoa menee maanantaista alkaen hiljaisesti, kun menen arvioituttamaan koulutukseni tason – jos vaikka on tiedot ja taidot päässeet tässä ”toimettomuudessa” ruostumaan. En siis ehdi seuraamaan niin tarkasti uusia käänteitä eurokriisin tiimoilta. Vaikka ehtisinkin, niin uusien kirjoitusten kanssa olisi kuitenkin tiukempaa. Minusta kun on tärkeää se, että ehdin myös aktiivisesti osallistumaan kirjoituksista syntyneeseen keskusteluun. Kaiken lisäksi joku hyvä, uunituore aihe voi olla jo parikin tuntia vanha – puitu ja kaluttu loppuun asti – kun itselleni avautuu aikaa avata aiheesta.

Katsotaan nyt sitten, miten tästä eteenpäin.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu