Päästelkäähän höyryjä tänne

Viikonlopun kylmässä kesäsäässä (koska ilmaston lämpeneminen) on tunteet käyneet Puheenvuorossa sentään lämpimänä. Ei se veri muuten aivoissa kierrä. Hyvä niin. Bannit ovat puhututtaneet, lantaa on haistateltu, ja estopalvelun käyttö oletettavasti on hidastanut koko internet-liikennettä Suomenmaalla.

Se on kuulkaas silviisiin, että kehittyvät taloudet ovat pistäneet taantumuksellisen roskavaluutan nimeltään euro myyntiin. Eipä ne muuten kehittyisikään, jos sellaista kuraa pitäisivät kassakaapeissaan lojumassa ja pahalle haisemassa.

Mutta mihin hemmettiin tämä valuuttajäte sitten pitäisi kipata? Merkel ei ilmeisesi halua tätä lemua takapihalleen, vaan on tyrkyttämässä sitä Espanjaan. Tässä kolumnissa näkyvässä kuvassa espanjalaiset ovatkin esimerkillisesti vähentämässä euron hajuhaittoja ja esittelemässä käytännön parfymointimenetelmiään.

Muistakaa toki, ettei provosoituminen kannata, mutta jos nyt jostain syystä sappi hieman kiehuu ja haluatte kirjoittaa pari painavaa sanaa (esim. norsu ja veturi) niin en minä tähän kirjoitukseen tulevasta vuodatuksesta ketään bannaa, jos moderointilinjani ja Usarin säännöt vain täyttyvät. Eli keskultelkaahan rakentavasti! Cool

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu