Horroso tequilan mailla

Euroopan talousnerokaksikko Barroso ja Hollande pistivät Meksikossa todella parastaan. Barroso keksii syyttää kaikkea muuta kuin Euroopan omia vikoja ja Hollande tyrkyttää tuloksettomasti David Cameronille transaktioveroaan. Kaksikkoa voisinkin nimetä Horrosoksi. Cameron toivotti ranskalaispankit takomaan Britanniaan tulosta ja maksamaan heidän sairaanhoitokuluja, toivottavasti Hollande ymmärsi yskän. Barroson näkemysten suhteen olen menettänyt jo kaiken toivon. Tämä kaveri on jo todella vaarallinen Euroopalle.

Barroso kertoi Meksikon G-20 maiden kokouksessa, ettei Eurooppa kaipaa neuvoja ja että demokratian vuoksi asiat ovat hieman hidasta toteuttaa. Niinpä. Hallituksia vaihdetaan kuin sukkia ja kansanäänestyksiä suoritetaan väsymättä niin kauan, kunnes haluttu tulos saadaan ulos. Barroson kaltaiset henkilöt ovat demokratian suurin uhka. EU on jo paisunut täysin järjettömyyksiin, budjettiin uppoaa vuosi toisensa jälkeen yhä enempi rahaa turhamaisuuksiin ja komissio naputtaa jäsenmaille budjettikurista.

Barroson mukaan Euroopan velkaongelmat johtuvat yhdysvaltalaisfirman, Lehman Brothersin konkurssista. Näinkö tosiaan? Vasta loppuvuodesta 2008 yli 20 000 rakennusfirmaa aloittivat Espanjassa järjettömän rakennuskuplan velkarahalla ja vasta sen jälkeen asuntojen hinnat lähtivät kiertoradalle tyhjän päälle? Kreikkakin painoi jatkuvasti kunnon talouskurissa, kunnes vasta 2009 vuonna pistettiin vuoden aikana rahaa sen verran leviäksi, että tukirahan äärelle ajauduttiin keväällä 2010, näinkö se meni?

Allekirjoitan joka ainoan kriittisen sanan Barroson hallusinaatiolle, jotka Evans-Pritchard tuo kolumnissaan esille.

Milloin ja miten voin eurokansalaisena äänestää Barroson paikalle jotain täysipäistä kaveria?

P.S. Talouspuolella ostettiin sisään huhut Federal Reserven elvytystoimista. Huomenna näkee sitten, mitä myyntiin menee.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu