Kuva-arvoitus demareille ja Vasemmistoliitolle

Tällä kertaa kuva-arvoitus yrittää selvittää, mistä hallituksenkin tulevasta työkalusta on kyse. Oheisessa kuvassa on melko monimutkainen aparaatti. Noihin rinkuloihin laitetaan sormet siten, että keskellä alhaalla olevaan ujutetaan peukalo lävitse ja pitkulaisempaan rinkulaan muita sormia etusormesta alkaen – käden koosta riippuen toki. Rinkulat yhdistyvät keskellä ja ovat yhdestä pisteestä kiinni siten, että rinkuloita voi tuoda toisiaan lähemmäs. Kuvassa ne ovat käyttötarkoituksensa toisessa asennossa. Tämän nivelen jälkeen tulee metallista hiotut terät, joiden funktio on terävillä reunoilla aiheuttaa painetta hyvin pienelle pinta-alalle. Tällä on esimerkiksi paperia vastaan leikkaava vaikutus. Tämän vaikutuksen saa ajoiksi kämmenen puristusotteella edellä kuvatulla tavalla tuomalla rinkuloita kohti toisiaan.

Työkalun käyttösovellukset eivät toki rajaudu paperiin. Sillä saa katkottua mm. hiuksia. Lisäsovellusta antaa luottoluokitusyhtiö Standard & Poor’s. Luokitusyhtiön mukaan Suomen hallituksen tulisi käyttää vastaavanlaista työkalua Suomen tasavallan menojen leikkaamiseen. Te olette nimittäin siellä tykästyneet kirjainyhdistelmään AAA jopa siinä määrin, että haluatte säilyttää tuon yhdistelmän. Edellä mainittu Standard & Poor’s kuitenkin vaihtaa nuo ihastusta aiheuttaneet kirjaimet, jos ette nopeasti omaksu kuvassa olevan työvälineen käyttöä.

Kai niillä joku syy siihen on? Kyllä vain. He ovat maininneet, ettei meidän vientimme oikein vedä. Eritoten Ruotsiin verrattaessa vientimme on jäänyt pahasti jälkeen. Tätä pitää kiriä, koska meillä on kuulemma joku pidempiaikainen ja haastava kriisi. Parhainta tietysti olisi, jos antaisimme valuuttamme kellua, koska heikot vientiluvut johtuvat joko kelvottomista tuotteista tai ylikalliista valuutasta. Tuskin tuotteemme nyt ihan sutta ja sekundaa sentään ovat, joten kokeillaan sitä toista keinoa.

Ja kun meillä on kuulemma joku pidempiaikainen, mutta ulkopuolinen kriisi niin irtisanoudutaan siitä.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu