Palaute

Puran tässä nopeasti saamaani palautetta ehdokkuuteeni liittyvissä asioissa. Pari asiaa koskee kuntatasoa. Helpompi niistä on toriparkki. Toinen asia käsitteli tasa-arvoista kohtelua kunnan järjestämässä palvelussa. Samalla palautteen antaja kritisoi ko. palvelussa kierrätettävän harjoittelijoita henkilökuntana, jolloin käytännöt tuppaavat vaihtuvan turhan usein. Tähänkin voi konkreettisesti tehdä aloitetta esimerkiksi henkilökunnan vaihtuvuuden vähentämiseksi ja/tai harjoittelijoiden työsuoritusten peräänkatsomiseksi. Sitä ennen pitää selvittää, mikä tuolla on käytäntö, ja voidaanko asioita parantaa muilla tavoin kuin jäykästi määräyksin.

Eräs vihainen nainen tuli ”lankoja pitkin” moittimaan Perussuomalaisia siitä, että meillä on ulkomaalaisia (puhekieltä, oletan soittajan tarkoittaneen ulkomaalaistaustaisia) ehdokkaita. Näin ei missään nimessä saisi olla. Tulikivenkatkuinen palaute lopulta päättyi siihen, ettei soittajan mielestä tällaisia ehdokkaita saisi olla missään puolueessa. Viesti oli melko yksisuuntainen, sillä puhelu katkesi. Tuskin sieltä päin tarvitsee odottaa ääntä.

Yksi miessoittaja vaati 4000€ nettokuukausipalkkoja. Argumenttina oli, että kun finanssiministerinä opettajatar on tunkenut 90 miljardia euroa muihin maihin niin tällainen vaatimus ei ole edes kohtuuton. Tuo pistäisi soittajan mukaan toden teolla hihat heilumaan vähän jokaisella. Hän kehotti myös Turussa ymmärtämään telakan merkitystä, miten laivoja rakentamalla työtä riittää myös alihankkijoille. Keskustelimme kansantaloudesta kokonaisuudessaan.

Sähköpostitse tulleeseen palautteeseen olen pääsääntöisesti vastannut sähköpostilla, joskin ymmärrettävästi tuosta toriparkista pukkaa sen verran tiedusteluja, että päätin laittaa tuohon linkkiin, miten kauttaaltaan Turun ehdokkaat eri puolueista ovat asiasta mieltä.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu