Kampanjamokat?

Yhdessä blogikirjoituksessa kritisoitiin lapsille jaettavia ilmapalloja vaalikampanjoiden aikana. Mielestäni se ei ole väärin, eikä edes leimaavaa. Katukuvassa näitä ilmapalloja on kuitenkin niin paljon, ettei sieltä juuri kukaan erotu. Aivan samanlainen tilanne kuin vappuaattona, jolloin on serpentiiniä, hassuja naamareita, omituisia kostyymeitä – siis karnevaalitunnelmaa. Vaan auta armias, jos samanlaisia hassuja naamareita olisi tavallisena arkitiistaina niin kyseessä on joko polttarit tai kummajainen.

Mutta onko kampanjoissa oikeasti jotain korjattavaa? Mitä saa jakaa ja mitä ei? Enkä nyt välttämättä tarkoita ihan lakiteknisesti, vaan yleisesti hyväksyttyä tarjontaa?

Minä törmäsin yhteen hyvin kyseenalaiseen asiaan. Arkipäivänä tullessani kotiini jakamasta omia esitteitäni oli oven takana erään ehdokkaan kampanjatulitikkuja. Minusta tulitikkuja ei saisi jakaa postiluukusta, koska mistä sitä tietää kuka asunnossa juuri sillä hetkellä on? Perheen pienet tulevat koulusta aiemmin kuin vanhemmat töistä.

Onko muilla huomautettavaa tästä tai jostain muusta kampanjamokasta?

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu