Kriisikuntamme Turku

Turun kaupunki lähtee aktiivisesti ajamaan pois kaupungista investointeja ja asukkaita. Näppärin keino tähän on nimittäin nostaa kunnallisveroa entisestään. Jo nyt naapurikunnilla on veroetu ja tällä tavoin varmistetaan se, että etu lähikunnilla myös säilyy jatkossa, ellei ero jopa suurene.

Allekirjoittanut kertoi vaalikampanjansa aikana, että veronkorotuspaineita on. Se näkyi selkeästi talousarvioista. Allekirjoittanut lähtikin katsomaan, mistä kaupungin menoista voidaan säästää. Nyt säästöjä ei kuitenkaan lähdetä aktiivisesti hakemaan, vaan niitä tulee sitten ajallaan. Löysin joitain kohtia, joissa on huomattavat kulut sekä pienempiä pisaroita, joista voisi koostua pieni säästöpuro.

Vaalit ovat kuitenkin nyt pidetty ja turkulaisten puolesta toivon parasta mahdollista. Voihan se olla niinkin, että tällainen veronkorotus oli yksi näistä turkulaisten toiveista.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu