Postinkantajaksi ilman palkkaa

Vaihteeksi jotain aivan muuta.

Sattuuhan sitä aika ajoin, että naapurin postit kolisevat omasta luukusta sisälle joskus ja jouluna. Tänään oli kuitenkin hieman hämmentävää nähdä kahden eri osoitteessa asuvan henkilön postia asettuneen sijoilleen eteismatolle. Toinen tarkoitettu vastaanottaja on toki samassa rakennuksessa, toinen tuossa lähistöllä. Samassa asuinrakennuksessa asuvan postin saan toimitettua vielä tänään perille, toinen valitettavasti joutuu odottamaan huomiseen asti alaovien yölukituksien vuoksi.

Voihan tässä tietenkin reklamaatiota harkita. Sen sijaan jään pohtimaan sitä, mitenkä paljon minulle kuulunutta postia on nakattu ties kenelle niin, etten koskaan saa tietää kuka on postia minulle lähettänyt.

Paperisia tiliotteita ei sentään enää minulle tule, mutta voin vain kuvitella näitäkin jaellun kelle sattuu. Joissain virastopostissa on myös sosiaaliturvatunnus, jolloin identiteettivarkaus tehdään jo suorastaan naurettavan helpoksi.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu