Valtioneuvosto onnistui: jättitilaus euroalueelle!

Valtioneuvostossa voidaan kilistellä nyt samppanjalaseja. Euroalueen saama jättiristeilijän tilaus on vain osoitus siitä, miten tarmokkaasti suomalaisministerit raatavat puolustaessaan euroalueen kansalaisten työpaikkoja. Jotkut ikävät räksyttäjät ovat jopa väläytelleet telakkafirman talousvaikeuksia ja jopa synkän ikävästi maalailleet piruja seinille kysyessään miten saneerauksessa sitten kävisi. Vähänpä he tietävät tämänkin vuoden velkasaneeraushistoriikista. Mallialueenahan koko euroaluetta voi tässäkin mielessä pitää. ”Ei koske euroaluetta”, voisi hyvin vastata näille panettelijoille.

Mutta mitä ihmettä? Vaatimattomuuttaan pyyteettömästi euroalueen eteen duunia paiskoneet ministerimme eivät ilakoikaan. Voisihan tuota pitää kerskailuna.

Ja mitäpä siitä jos nämä ikiaikaiset pahanilmanlinnut ovatkin oikeassa ja STX Europe ajautuu selvitystilaan? Se voisi vauhdittaa vain lisää tukipakettihuumaa alueellamme ja pääsisimme taas tienaamaan.

Mäkiviikon euroalueen juhlamme voivat pilata ainoastaan umpi-impivaarailset norjalaiset. Näiden ylimielisten nationalistien olisi hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään euroalueen mahtia. Toivottavasti korjaavat asennettaan. Emmehän me nyt sentään vuoden 1940 toisintoa heille soisi.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu