Mitäs pidätte kokoomuslaiset?

Hei kaikki Suomen yrittäjät ja miksei tervehdys saman nimiselle yhdistykselle. Onko päästökauppa mielestänne hyvä asia, kun täällä tunnetusti piiput tupruttavat ilmakehän piloille ja Kiinassa painetaan lähes laboratorio-olosuhteissa niin, että parta tärisee naurusta? Onko sähkölaskussa tinkaamisen varaa, vai joko olette käyneet nuuhkimassa Ateenan ilmaa kun energia rupeaa kunnolla maksamaan? Onko rikkidirektiivistä aiheutuneet kustannukset kohdillaan, kun meidän paatithan Itämeren likaa, eikä esimerkiksi puolalainen maatalous.

Hei kaikki Kokoomusta äänestäneet. Joko on mitta tullut täyteen ulkomaisten yksityisten rahoitusalan firmojen jättisubventointiin samalla kun meidän omat rahoitusalan firmat vain saavat verokeppiä motorisoiduttuaan joillain kymmenillä miljoonilla Euroopan velkakuplaa? Tämän seurauksena rahoitusmuodot ovat meidän firmoille hieman kalliimmat.

Hei kaikki verovelvolliset. En tiedä miten muualla Suomessa menee, mutta täällä Turussa lasten huostaanottoteollisuus imi tuossa pari vuotta sitten jo 6,5% kunnallisverosta. Kaiketi bisnes toimii myös niin, että mitä enemmän pentuja saadaan revittyä vanhemmilta pois, sitä suuremmat valtio-osuudet? Kilpajuoksu veroeuroista on joka tapauksessa kovaa.

Kai te siellä Kokoomuksessa olette nähneet Taloustutkimuksen kyselyn, jossa puolet suomalaisista antaa vaikka euron kaatua, mutta ei enää lihoteta länsimaiden pankkiireja. Nyt olisi tietysti tarjolla venäläiset rahanpesijät laittamassa kolehtihaavia liikkeelle. Niitä suomalaisia toki oli, joilla ei ollut vielä kantaa, mutta tällä hetkellä enemmistö näyttäisi olevan sitä mieltä, että nyt saa luvan riittää. Olen samaa mieltä: me olemme kyllä tehneet jo aivan tarpeeksi ja avustaneet enemmän kuin odottaa sopii.

Nyt me olemme itse tuolla kärsimyksen tiellä. Jos nyt sovittaisiin jo puolueteatraaliset esitykset päättyneiksi ja pistetään kotimaan asiat etusijalle ja järjestykseen? Eikö tämä suunnitelmatalous ole jo kyntensä näyttänyt?

Voitte tutustua Sampo Terhon vetämän työryhmän erinomaiseen esitykseen ja lukea vaikka mitä siellä Kokoomuksen kentällä oikein puhutaan.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu