Änkyrä?

Tulipahan mielen, kun hyvin usein sanotaan, että kaikki ovat puoluepoteroissaan. Te olette väärässä mielikuvinenne, tai sitten te selektiivisesti valitsette tietyt selkääntaputtelijat, joita seuraatte. En haluaisi mollata ketään. Tein pienen eläinkokeen teillä siitä tietämättänne. Sutkautukset purivat, mutta asia ei. Ne, jotka syyllistävät mm. Timo Soinia (ps.), voisivat todeta tietynlaisten kirjoittelun ”myyvän” paremmin kuin toisten. Itse sanoisin, että en käännytä ketään ovelta.

Saan ihan mukavasti postia, ja toivottavasti pystyn vastaamaan.

Mutta en aina. Toisinaan kysymykset liippaavat niin paljon ohitse, etten minäkään osaa ottaa kantaa. Olen silloin tällöin lähettänyt postit eteenpäin.

Haluaisin muistuttaa, ettei eurokriisiä seurata ihan ”vasemmalla kädellä”, ja ettei minulla paljoa jää aikaa muiden asioiden pohdiskeluun. Realiteetit: olen työtön. Yritän markkinoilta tehdä leipää pöytään. Jos se on epäkunniallista niin osaan minä hitsata ja kytkeä kaapeleita. Osaan myös vetää kaapeleita, mutta erään trauman vuoksi en maapuoella. Eli minulla ei ole ajokorttia.

Minulta kysytään milloin mitäkin kantaa. Minä taistelen kuitenkin olemassaolostani joka ainoa päivä, ja usein saldo on alle 50 euroa.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu