Tukholman mellakat Financial Timesissa

Tukholman mellakat ovat päätyneet jopa talouslehti Financial Timesin uutisiin. Koska aiemmin kirjoitetut blogit ovat saaneet toimituksen närkästymään siitä syystä, että tekijäjoukko on spesifioitu voi tässä hyssyttelykulttuurin maassa varmastikin silti suomentaa ko. uutinen. Lihavoidut kohdat ovat osoittamassa uutisoinnin eroavaisuuksia.

Tukholman poliisi valmistautui kolmanteen peräkkäiseen nuorison mellakkayöhön luoteisosan lähiössä, ja sekasorto käynnisti uudelleen keskustelun kuinka hyvin maahanmuuttajat kotoutuvat Ruotsiin.

Seitsemän nuorta pidätettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä sen jälkeen kun autoja oli sytytetty palamaan ja poliisi oli ottanut yhteen [nuorten kanssa] Husbyssä; lähiössä, jossa on runsaasti maahanmuuttajia, etupäässä muslimeja.

Muokattu päätoimittaja M. Huuskon ystävällisestä kehotuksesta. Artikkeli on edelleen luettavissa linkin takaa, mutta se vaatii FT:n sivustolle rekisteröitymisen.

2. muokkaus: FT on päivittänyt uutisartikkelinsa aamulla ja nyt se sisältää pari kappaletta kolmannen peräkkäisen rähinäyön tapahtumista.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu