Minäkö pessimisti?

Ihmettelen. Ei ollut enää yksi puheenvuorolainen, joka vihjaili minun olevan pessimisti. Minä, joka viime vuonnakin sijoitin suomalaisiin firmoihin nettotuloistani noin neljänneksen. Miksi tekisin niin, jos näkisin maailman lohduttomana, ankeana ja toivottomana? Minä olen täynnä toivoa ja uskoa. Olen mielestäni yltiöoptimisti. Jaksan uskoa, että suomalaiset huomaavat mielummin ennemmin kuin myöhemmin mistä ongelmamme johtuvat. Yhteisvaluutasta.

Kritisoin epäkohtia. Niin kuuluukin tehdä. Jos epäkohtia ei tuoda esille niin silloin niistä hyötyvät hykertelevät käsiään, ja nämä hykertelijät pystyvät vast’edeskin riistämään meitä ja käyttämään meitä kaikkia hyväkseen. Tämä on johtanut koko eurooppalaiseen talouskriisiin. Haluan sen loppuvan.

Optimismini on saanut myös palkintonsa. Uskoni suomalaisiin firmoihin tuotti viimeisen 12 kuukauden ajalta n. 22% tuoton. Suuri ansio siitä kuului Stonesoftille, mutta en vähättele muidenkaan suomalaisfirmojen edesottamuksia. Monen vuoden uuttera ponnistus sai Stonesoftissakin palkintonsa.

Nyt alkavanakin kesänä olen aikeissa luottaa suomalaisuuteen, jos muut hylkivät tarpeeksi (eli jos hinta tulee kohdilleen.) Piruilkaa vain isänmaallisuudelleni. Kyllä minä sen kestän.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu