Rehnin tulisi asettua ehdokkaaksi vuonna 2015

EU:n talouskomissaari Olli Rehn on jälleen avannut sanaisen arkkunsa Porissa. Hänellä tuntuu olevan selkeä näkemys siitä, miten Suomi nostetaan pois kriisistä. Silloin loogisinta olisi, että hän on myös kansanedustajaehdokkaana vuonna 2015. Puoluekotikin löytyy vahvassa nousukiidossa olevalta Keskustalta.

Rehnin maine Euroopan talousasioista vastaavana komissaarina toisi melko varmasti Keskustan hallituksessa valtiovarainministerin paikan, jolloin hän pääsisi toteuttamaan ajattelemiaan lääkkeitä Suomen talouden nostamiseksi suosta. Itse pidin Suomen tilaa jo kriisimuotoisena, mutta jopa Rehnin toivorikkaammalla näkemyksellä kriisi on vasta tuloillaan. Silloin vuoden 2015 vaalit olisivat juuri ne, mihin vielä voisi vaikuttaa ja kääntää laiva.

Rehnillä on takanaan vielä suuri huomioarvo, joka toisi ääniä joka laidalta vielä hyvässä nosteessakin olevalle Keskustalle. Silloin ei tarvitse puhua mystisesti kestävyysvajeista, vaan tehdä se, mitä tarvitaan. Hienoinen vihje tulikin jo mieheltä itseltään:

Ehkä tässä olisi paikka toimia unilukkarina myös talouspolitiikassa,
ettei Suomi vaan ajautuisi unissakävelijän lailla kuilun partaalle ja
siitä ylitse. Nyt tarvitaan laajaa hallituksen ja etujärjestöjen
yhteistyötä kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja kestävyysvajeen
voittamiseksi ennen kuin on liian myöhäistä ja ajaudutaan hyvin pahaan
taantumaan.

Valtiovarainministerinä tuo unilukkarina toimiminen varmasti onnistuu. Eipä tässä muuta kuin että tervetuloa pelastamaan Suomi, Olli Rehn.

susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen toiminut vuosia freelance-toimittajana Suomessa ja Kreikassa. Olen makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän talouspoliittinen asiantuntija 2/2022 -.

Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: kts. eduskunnan verkkosivuilta sähköpostiohjeet.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu