Kataisfani haluaa irtiottoa KNL:n tavoiteohjelmaan

Rivit rakoilevat. Eipä siinä kauaa mennyt kirjoitettuani otsikolla Irtisanoutujien Suomi, kun lisää tulee. Tällä kertaa fanfaarein Helsingin Sanomien verkko-osastolle päässyt vuodatus siitä, miten nuorten melko lailla demokraattisesti valmistettu tavoiteohjelma onkin ihan juuri sieltä. Parisenkymmentä onkin nyt sitten ilmeisesti ehdoton enemmistö nuorissa kokoomuslaisissa? Minulle jää tällaisesta virallisenluonteisesta hajuraon ottamisesta päällimmäiseksi mieleen se, että niitä nimiä on syytä kerätä. Nyt tuo näyttää pienen klikin halusta esittää Yleistä Totuutta.

No eipä se yllätä, ettei tämä ollut ns. virallinen irtiotto, kun ”parempi aines” nimenomaisesti painottaa omaa statustaan. Ovat nuoria kokoomuslaisia, mutta eivät siis välttämättä kokoomusnuoria. He toisin sanoen haluavat vain esittää halveksuntansa toisten demokraattisesti valmistellulle näkemykselle.

Pistikö artikkelissa silmään, että allekirjoittajia esiintyy jo ns. poliittisessa asemassa? HS muistaa mainita, että siellä on kunnanvaltuutettuja ja ”politiikan taustatöissä” vaikuttavia tyyppejä. Niinkuin esimerkiksi eduskunta-avustajia.

Niin, sillä seikalla tuskin on mitään tekemistä asian kanssa, että julkituoja Ville Valkonen on pääministeri Jyrki Kataisen fani.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu