Täysi mysteeri

Helsingin Sanomat uutisoi täydestä mysteeristä. Miljoonien eurojen mysteeri on saanut verokarhunkin kiinnostumaan. Tilin omistaja, Casimir Ehrnrooth, ei ymmärrä alkuunkaan mistä rahat ovat hänen avaamalleen tilille tulleet. Ne tuskin siis ovat hänen. Mikäli tällaisissa tilanteissa ei rahojen omistajaa saada selville olisi ihan kohtuullista, että valtio konfiskoisi koko tilin sisällön kuolleena tilinä. Ehrnroothin mukaan koko tilistä tulikin aivan tarpeeton aikoja sitten.

Ehrnroothilla on toisenlainen visio tulevasta. Rahat palautettaisiin täysimääräisenä. Miksi? Eiväthän ne taida olla edes hänen rahojaan, kun hänellä ei ole mitään käsitystä siitä, mistä rahat ovat pulpahtaneet tilille. Ehrnrooth pyrkii osoittamaan, että Suomesta noita rahoja ei olla siirretty. Mitä se tähän vaikuttaa? Planeetallamme on lukuisia muitakin valtioita, joista rahat on voitu siirtää. Tilinomistajana hän ottaa yhteyttä pankkiin ja kyselee, kuka perhana tänne on minun tililleni varoja laittanut minun tietämättäni. Jos lähettäjää ei saada selville niin silloin valtio voisi ottaa varat yleishyödylliseen käyttöönsä.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu