Kehitysidea US:lle 175 samanlaisesta blogista

Katsotaanpas. Pari päivää puhuttiin ”merirosvouksesta”. En jaksanut laskea blogien lukumäärää. Itsekin tungin lusikkani soppaan, mutta mielestäni uudelta kannalta: Suomen ja Venäjän välisen öljykaupan nimissä. Tänään Hirvisaarta, joitain kymmeniä blogeja.

Kasvottomat eivät alkuun esiintyneet etusivulla. Nyt ei esiinny enää lainkaan? Sen sijaan ”etusivulla” on useita ”geneerisiä” blogeja samasta aiheesta – samoin juupas-eipäs -asetelmista ladattuja kirjoituksia. Yksi kumpaistakin riittäisi. Yksi puolustus ja yksi syyttävä blogi riittää per aihe.

Tämä kävi joskus joitain kuukausia sitten, kun olin tehnyt huolella valmistelevan kirjoituksen niin tuli joku ”kohupommi”. Arvatkaapa harmittiko, kun tyhjänpäiväistä asiaa jauhettiin tismalleen samoin argumentein joka ainoan blogissa?

Ehdotus: kun yksi hyvä puolesta ja yksi hyvä vastaan -blogi löytyy yhdestä aiheesta niin jättäkää ne etusivulle, ja niiden, joiden mielestä juuri tätä asiaa pitäisi käsitellä heidän blogissaan siirtykööt suoraan ylläpidon toimesta sivulle 2 vaikka automaattisen kommentin kera, että ”aihettanne on käsitelty tässä blogissa [URL-linkki] ja voitte osallistua tähän keskusteluun.”

Vaadittuja kriteereitä ovat kommenttien salliminen reaaliajassa, sekä tietysti puhdas estolista (itse en kelpaa jälkimmäiseen, koska olen estänyt henkilöitä, jotka eivät pysy aiheessa sinne päinkään.)

Nostot ovat tietysti tarkkaan harkittuja helmiä niin kuin ennenkin, mutta etusivulla saisi olla muitakin kirjoituksia kuin yhdestä tai kahdesta aiheesta samanlaisia kirjoituksia, joihin tulee samat kommentit kuin niihin kymmeneen muuhun blogiin.

Kehitysidea on toimitettu US:n Puheenvuoron ylläpitäjille täysin veloituksetta. Kiitos.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu