Kuinka pitkät blogikirjoitukset miellyttävät?

Näin nettikirjoittelun puolella törmää toisinaan siihen sanontaan, että kirjoitus on liian pitkä. Ajattelin, että itse taidan olla todellinen kummajainen, sillä pitkät, hyvin perustellut ja syvälliset nettikirjoituksetkin ovat suoranaista herkkua minulle, kunhan aihepiiri on vain kiinnostava. Sen sijaan minun näkemykseni mukaan yhdentekevät aiheet eivät sytytä, vaikka olisivat sitten kuinka lyhyitä.

Miten on? Tekisittekö empiirisen testin? Jokainen ”todennettu” henkilö voi suositella kirjoituksiaan, jotka mitä ilmeisimmin lienevät niitä kirjoituksia, joista itse pitää. Katsokaa jokainen ”käyttäjän viimeksi suosittelemat kirjoitukset”, siis omanne, ja laskekaa merkkilaskurilla niiden pituus. Merkkilaskureita löydätte hakumoottoreilla. En mainosta niistä mitään.

Tämän jälkeen laskette keskiarvon merkkien pituudesta ja ilmoitatte sen vaikka kommenttina tähän. Saadaan jonkinlainen kuva, minkä mittaiset kirjoitukset kaikkia miellyttää.

Vaatiihan se vaivaa, joten teen itse kanssa työtä käskettyä ja ilmoitan oman lukemani sitten kommenttina tuonne alle.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu