Ehdokkuuspostia

Olen saanut jonkin verran sähöpostitse uteluja siitä, että miten olen suunnitellut jo ek-vaalien 2015 kampanjaa, toiset sentään kysyvät aikomuksistani. Olen ihan syystä jättänyt nuo aion ehdolle -liput leimaamatta täällä. Minä olen nyt ihan tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseeni. Saatan olla kunnallisvaaleissa 2016 ehdokkaana, mutta sitä en aio pariin vuoteen pohtia otsa rypyssä.

Ensin ne tekniset asiat: Varsinais-Suomen piirissä on toista sataa paremmin ääniä kerännyttä PS-jäsentä, joten kun ek-vaaleissa lista on rajoitettu niin eipä näillä lukemilla ole tilaisuuksia edes päästä ehdokkaaksi.

Sitten omat syyni: en ole kovin edustava, enkä nyt väen vängällä halua koirien palopostiksi. Jossain vaiheessa olin kyllä toisella mielentilalla liikkeellä: työttömänä olisin voinut lähteäkin kokeilemaan.

Laitan itseni likoon PS:n ja kaikkien suomalaisten puolesta omalla tavallani. Olen lupautunut alustamaan ja keskustelemaan eurovaaliehdokkaittemme yleisötilaisuuksissa Suomen ja euroalueen taloustilanteesta, näkymistä ja vaihtoehdoista. Joululomatauon jälkeen haen ja toimitan uutisia – niitä, joita ei Suomen mediassa paljolti ole käsitelty, mutta tähän saattaa tulla muutos. Ne muutostuulet nimittäin on aistittavissa.

Media on herännyt todellisuuteen, ja esimerkiksi euroalueen rahapolitiikasta on alettu käydä hyvin mielenkiintoista keskustelua. Kun rahapolitiikka saadaan kuntoon, voimme keskittyä Suomen omaan talouspolitiikkaan. Sitä ennen talouspolitiikan vaihtoehdot ovat lohduttomat ja yksipuolisen apeat.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu