Rahapolitiikka Uuden Suomen keskusteluissa

Taloussanomissa taloustoimittaja Jan Hurri havaitsee, että EKP:n neuvoston jäsen ja Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen käy kirjoittamaan kirjeen kansalaisille, jossa hän puuttuu yksinomaan muuhun kuin mikä hänen tehtävänsä on: huoltaa euroalueen rahapolitiikkaa niin, että se olisi mielekästä ja euroaluetta hyödyttävää.

Tällaista olen itsekin huomannut, ja siksi todennut, että jonkun olisi Suomessakin syytä keskustella vallitsevasta rahapolitiikasta. Jos me emme osoita siihen kiinnostusta niin silloin on vaarana käydä niin, ettemme tule pitäneeksi puoliamme.

Suoritin haun täällä Puheenvuorossa hakusanalla rahapolitiikka. Sain kuvassa näkyvän listauksen, joka on siis kuvankaappaus Puheenvuoron sivustolta. On ilahduttavampaa huomata, että rahapolitiikka päätyy usean kirjoittajan aiheiksi, tai ainakin sivumaininnaksi.

Kiitos kuuluu siitä tietysti paitsi portaalin ylläpitäjille, myös kirjoittajille – kumpaakaan tahoa väheksymättä. Eli: kiitos.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu