Mielialankohotusta demareille

Talouselämän kiihkoton kolumni kertoo karusti demareiden tilan. Vaikka kuinka kerrotaan, ettei puolueen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen vaihdos hallitusta kaataisi, niin voihan sitä vilkaista ennakkotunnelmia Italiasta. Matteo Renzi otti ohjakset ensin puolueessaan, ja saman puolueen pääministeri erosi hetkeä myöhemmin. Nyt Renzi kasaa Italiaan uutta hallitusta.

Kolumnissa muistutetaan, että eipähän tässä mikään auta. Eurossa ollaan kiinni ja tulos näkyy ehtymättömänä YT-virtana. Ennakkotiedoissa Suomen bkt putoili euroalueella vain kolmanneksi eniten. Kyseenalaiset kärkisijat menivät Kreikalle ja Kyprokselle.

Olisi hyvin mielenkiintoista nähdä, miten demarit toimivat, jos saisivat mahdollisuuden palata takaisin alkukesään 2011.

Toisaalta, kansa allekirjoitti Jutan työsopimuksen. Ehkä jonain päivänä saavat allekirjoittaa oman työsopimuksensa? Linkin takana olevista kommenteista huokuu mielestäni varovainen tyytymättömyys.

Vaihtamallako paranee? Riippuu ehkä siitä, mitä vaihdetaan. Ehdotan edelleen rahapolitiikan vaihtamista, mutta voihan kansalaiset edelleen ajatella, että kasvogallerian vaihdos on riittävää maamme nostamiseksi ylös tästä suosta. Mene ja tiedä.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu