PS:n erinomainen eurovaaliohjelma

Se oli aika jännittävä hetki seurata Perussuomalaisten eurovaaliohjelman julkistamista. Mitä pidemmälle ohjelmaa luki, sen vakuuttuneempi olin puolueen menestysmahdollisuuksista. Todettakoon toki sekin, että viimeinen kohta veroparatiiseista nyt menee sen ”populismin” puolelle – se on sitä, mitä varmastikin jokainen muukin puolue Suomessa laittaisi ohjelmaansa. Pidän itse veroparatiiseja hieman suurempana ongelmana, jotta niille löydettäisiin tuosta noin vain ratkaisu. Siihen ongelmanratkontaan pyrkiminen on tietysti hyvä ja kannatettava asia.

Näin ollen ohjelmasta ei jäänyt yhdestäkään kohtaa suoranaista valittamista. Jopa puolueen yhteisvaluuttalinjaukseen olen tyytyväinen. Se on kaikkia eurooppalaisia huomioiva, eikä monen poliittisen vastustajamme toivoma ”keskisormet pystyssä huutaen ei, ei ja ei!” Linja on rationaalinen, Suomen ja suomalaisten etuja turvaava – ja ennen kaikkea olosuhteet huomioiva. Sellainen on harvinaista nykypolitiikassa, jossa ensin tavataan saada jokin ideologinen visio – ja sitten sitä lähdetään toteuttamaan välittämättä siitä, onko se järkevää saati mahdollista.

Jotkut ovat harmitelleet sitä, että PS:n eurovaaliohjelman julkituonti on kestänyt. Nyt he voivat lohduttautua sillä, että hyvää on kannattanut odottaa.

susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen toiminut vuosia freelance-toimittajana Suomessa ja Kreikassa. Olen makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän talouspoliittinen asiantuntija 2/2022 -.

Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: kts. eduskunnan verkkosivuilta sähköpostiohjeet.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu