Vastine päivänsankarille

Koska täällä on ilmennyt aiemmin täysin randomina ajankohtina ystävänkehublogeja, niin ajattelin tämän aamun olevan sopiva sellaiselle. Kaikki lähti kuvalinkistä Bespoken CDS-taulukkoon. Kun tällainen kuva heitettiin kehiin tappisolupitoisten pallukoiteni eteen, olin varma siitä, että nyt mentiin asiaan.

Olet kärsivällisesti jaksanut oikoa lukuisia virheitäni. Olet tulkinnut minua hämmästyttävän oikein, mikä kertoo erinomaisesta ihmistuntemuksesta. Jaksat kaivaa päivästä toiseen nipun oleellisia ja merkittäviä asioita ja havaintoja muiden turvautuessa helposti pureskeltaviin – jopa hullunkurisiin – välipaloihin. Se osoittaa, että olet todella sydämellä mukana. Sellaista antaumuksellisuutta näkee valitettavan harvoin.

Olet kaiken tämän ammattitaidon ohella erinomainen keskustelukumppani. Et jää sanattomaksi nyhjäämään ideoiden niukkuuteen, vaan keksit heti parempaa tekemistä rajalliselle ajalle.

Nyt tiedät, mikä on vastaus elämään, universumiin ja aivan kaikkeen. wink

 

Lähellä Sumatran saarta oli tulivuori purkautunut haudaten lähes kokonaisen kalastajapikkukaupungin meren rannalla. Asukkaat oli ehditty evakuoida, mutta tuhojen mittaamista varten kaupungin pormestari oli kutsunut paikalle geologin, biologin ja ekonomistin.

Geologi sai työnsä valmiiksi nopeiten. Hän tutki silmämääräisesti laavankiven määrää, tulivuoren kokoa, sekä vertaili niitä omiin karttoihinsa. Hän tiesi kertoa, että tulivuori tuskin tulee purkaantumaan ainakaan lähimpään sataan vuoteen. Jälleenrakennus voitaisiin aloittaa nopeasti. Ekonomisti kuunteli selvityksen.

Biologi otti merestä näytteitä. Hän totesi purkauksen aiheuttaneen niin mittavat vesistötuhot, että kalakannan tulisi saada toipua vähintään kahden vuoden ajan. Ekonomisti nyökkäili.

Tämän jälkeen ekonomisti vetäytyi pöydän äärelle ja otti eteensä tyhjän muistion. Hän pyöritteli lyijykynäänsä sormiensa välissä mietteliään näköisenä.

Lopulta kaupungin pormestari kysyi uteliaana, että mitä tämä kaikki oikein kaupungille tarkoittaa.

– Niin. On vielä liian aikasta sanoa…

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu