Lampaiden kaitsennalle ei loppua näy

Turun Sanomat kirjoittaa, että laivamatkustajien sijaintia, ruumiinlämpöä ja muita elintoimintoja alettaisiin seurata ja vahdata. Syyksi ilmoitetaan tietysti Costa Concordian sekasortoinen evakuointi, jossa matkustajia jäi veden alle.

Vikahan ei luonnollisestikaan ollut miehistön ammattitaidottomuus evakuoinnin riittävän aikaisessa aloituksessa ja evakuoinnin organisoinnissa; vaan siinä, ettei lampaita voitu kytätä tarpeeksi tarkkaan. Paatissahan jengille kerrottiin, ettei hätiä mitiä. Sähkötkin katkesi vain "teknisen vian" vuoksi. Vasta sitten, kun ruokasalin pöydät alkoivat viilettää kohti laipioita, tajuttiin jonkin olevan pielessä.

En tiedä, haluavatko EU-viranomaiset stalkata sitä, että käykö kuinka moni laivamatkustaja vaikka intiimejä hetkiä hyteissään. Tai sitten he haluavat pitää huolen siitä, että vastaisuudessakin voidaan työtä tarjota täysin vastuuttomalle miehistölle.

Tai molempia.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu