Miksi ei Puheenvuoroa?

Minulta on toivottu kaikenlaisia mietteitä tänne Uuden Suomen Puheenvuoro -palveluun. On kysytty Kreikan lainakoroista, sijoitustoiminnasta, eurokriisistä ja vaikka mitä ja mistä.

Vastauksena voisin pyytää teitä klikkaamaan tätä kuvaa. Uuden Suomen miehittämän toimituksen mukaan tämä on "vakaata korkoympäristöä". Uskallan sanoa näin, koska ajankohtana, jolloin vastaava päätoimittaja Markku Huusko asiaa kommentoi, oli pahempi. Elettiin kesää 2012, jolloin pelättiin koko euroalueen repeämistä.

Mutta jos tuo kuvaaja näyttää teidän mielestä tasaiselta ja "vakaalta", niin minulla ei ole yksinkertaisesti mitään annettavaa teille, arvon lukijat.

Jos te ette halua kuunnella, niin meille käy, kuten kävi 90-luvun alussa. Miellyttävää matkaa. Ja samma på svenska: trevlig resa.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu