Onko vain Suomen politiikka linjatonta?

Törmäsin hämmästyksekseni vuoden 2014 loppupuolella tällaiseen kommenttiin eräässä toisessa Puheenvuoron avauksessa:

"Perussuomalaisten ongelma on se, että osa kansanedustajista on oikeistolaisia, osa vasemmistolaisia. Näin puolueella ei ole oikeaa linjaa."

Anteeksi mitä? Mitähän Suomen hallitus oli vielä jokin aika sitten? Kokoomusta ja vasemmistoliittoa? Ja jos vaikka kokoomusta pitäisikin jo vasemmistolaisena, niin onhan siellä vielä ruotsalainen kansanpuolue RKP.

Sanotaanko tästä sekametelisopasta sitten, ettei hallituksella ollut linjaa? (Tai ole, onhan sosialidemokraatit siellä vielläkin työväenpuolueena.)

Edelleenkin haluaisin muistuttaa, että Saksassa on sosialidemokraatit ja kristillisdemokraatit yhteishallituksessa. Vasemmistoa ja oikeistoa. Linjattomuutta?

Italiassa on vasemmistolainen PD ja oikeistolainen PdL samassa hallituksessa. Linjattomuutta?

Europarlamentissa oikeistolainen EPP ja sosialidemokraattinen PES samassa blokissa. Linjattomuutta?

Ja kun mietitte, että mikä tämän "linjattomuuden" aiheuttaa, niin se on alati kasvavien tyytymättömien joukko tähän euron vuoksi tehtyyn sanelupolitiikkaan.

Katsokaas, kaikki kansalaiset eivät kuitenkaan halua tarpeetonta kärsimystä. Siitä pääsee pois purkamalla euro.

Eiköhän laiteta toimeksi?

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu