YLE-veroa maksetaan ihan turhasta

Ajattelin näin Kreikkaan muuttaneena, mutta edelleen veroni Suomeen maksavana Suomen kansalaisena valittaa tästä Yleisradion nykykäytännöstä.

 

Ennen vanhaan, vuosituhannen lopussa, minulla ei ollut tv-vastaanotinta, mutta tv-lupatarkastajat epäilivät "toosaa" televisioksi. Tappelun jälkkeen heillekin kävi ilmi, että olin jo kolvannut irti virittimen. "Toosa" oli tietokonekäytössä. Ei maksua.

Nyt maksetaan suoraa veroa. Olen suomalaisessa yrityksessä töissä, maksan Suomeen verot, mutta oleskelen silti ulkomailla. Maksan siis YLE-veroa.

Saan verorahoilleni näin paljon vastinetta (klikkaa kuvaa ylhäällä).

Mikä poliisiholhousyhteiskunta määrää että mitä ohjelmaa saa näyttää ulkomaille ja mitä ei? Maksan palvelusta kuin vaikkapa televisiokanavapaketin tai sateliittipaketin tilaaja.

 

Korjaus – kirjoittaja ei ole koskaan havainnollistanut kognititiiviseen muistiinsa viime vuosisadan alkua, vaan LOPPUA- 😀

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu