Eduskuntavaaliehdokas Olli Rehnin näkemys todellisuudesta

Minun tarvitsee myöntää, että harvoin ymmärrän populistipolitiikkojen puheita. Tällä kertaa en todellakaan tiedosta, mistä ihmeestä keskustapuolueen eduskuntavaaliehdokas Olli Rehn mahtaa puhua.

Hän valittaa Euroopan komission ratkaisua olla rankaisematta Ranskan budjettialijäämia. Hän on istunut Euroopan komissiossa ja antanut itse näitä jatkoaikoja Ranskalle aiemmin.

Mutta kun tämäkään ei riitä. Rehnin mielestä Ranskan budjettikurin olemattomuus on vaarantamassa sijoittajien luottamusta.

En todellakaan ymmärrä, mistä hän puhuu. Allaolevissa linkeissä on Financial Timesin uutinen Rehnin näkemyksistä, sekä tosiasia: Ranskan 5-vuotisen lainan jälkimarkkinakorko heiluu nollan paikkeilla. Nollakorot tarkoittavat aivan jotain muuta kuin luottamuksen rakoilemista Ranskan taloudenpitoon.

Tällaista kaveria on siis mahdollista äänestää Helsingin vaalipiirissä.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/02eb3086-c596-11e4-ab8f-00144feab7de.html

http://www.investing.com/rates-bonds/france-5-year-bond-yield

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu