Suomen tasavallan seuraava hallitus aikoo palata noudattamaan tasavallan lakeja!

Voimassaoleva finanssipoliittinen laki, jonka pidempi nimi on suoranainen sanahirviö, saatettiin Suomen tasavallan lakeihin viime eduskuntakauden aikana. Koska kyseessä on julkistalouden hoitamista koskeva laki, sitä oli sorvaamassa ex-valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.)

Nyt täällä blogistanissa on alkaneet suoranaiset dopamiinihumalat siitä, että Euroopan komissio on huomauttanut Suomelle, että se voisi palata noudattamaan tasavallan lakeja. Tämäkin on jotenkin kömpelösti yritetty kääntää perussuomalaisten viaksi.

Arvon demarileiri: onko teidän mielestänne Suomen tasavallan hallitus Suomen lakien yläpuolella? Eikö se ole mielestänne melko vaarallinen tilanne, jos näin olisi?

Voisin odottaa, että demarileirissä oltaisiin mielissään siitä, että Suomen seuraavakin hallitus noudattaa tasan sitä lakia, minkä demariministeri on allekirjoittanut?

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu