Joskus muuten ottaa päähän

Teistä ei moni varmaan arvaakaan kuinka paljon ottaa pannuun ne Lahden kuvat KKK-tyylisestä naamiosankarista, koska ne kuvat levisivät tietysti nopeasti rajojen ylitse. Täällä tietysti pohdittiin välittömästi sitä, miten huonon kuvan tämän Suomesta antaa.

Varmasti antaa.

Tämä tuli mieleen, kun katselin paikalliselta Mega-kanavalta uutisia. Kuvia näytettiin muun muassa Ateenan Viktorian aukealta, joka on pikemminkin puistoaluetta. Telttoja oli silmänkantamattomiin ja väkeä istui maassa satamäärin. Tällaista voisi ajatella esimerkiksi Helsingin Esplanadilla.

Tässä brittilehti Guardianin kuvia, joista yksi on myös mainitulta aukealta.

Heti perään sitten paikallinen Ku Klux Klan pääsi kuviin. Pikemminkin kyse on toki Kreikan kolmanneksi suurimmasta puolueesta, Kultaisesta sarastuksesta. Mustiin sonnustautunut väki oli marssilla Ateenan yössä hätäsoihdut loimuten. Näitä oli kymmeniä. Lahtelaishenkilö näytti olevaan melko lailla keskenään.

Tässä viesti suomalaisille: mitä te kreikkalaisista nyt sitten ajattelette? Kaiketi porukka on vähintäänkin kymmenkertaisesti rasistisempaa kuin suomalaiset?

Toinen viesti suomalaisille: asiat voisivat olla huonomminkin. Ja mitä nyt entistä enemmän hierotaan tätä kriisiä naamaan niin sen huonommaksi se käy.

 

Leikkauspolitiikasta keppihevonen

Täällä oli sitten joku itse kuvailemansa vihervasemmistolainen feministi laukkaamassa täyttä häkää leikkauspolitiikan avulla suomalaisten "rasismilla".

Siitä on jo yli olympiadi aikaa, kun kirjoittelin ääriliikkeiden noususta Euroopassa. Valitettavasti kirjoitus on niin vanha, että se on kirjoitettu ennen kuin kerran osaamattomuuttani tulin poistaneeksi kaikki kommentit siihen asti kirjoitetuista blogeista.

Nytkö te luulette, että tämä suuntaus on laimenemaan päin tällä ihmisvyöryllä? Serbian ulkoministeri totesikin jo, että jos Kroatia haluaa konfliktia, niin kyllä se vain sopii.

Tätä leikkauspolitiikkaa joudutaan tekemään sen huonosti toimivan yhteisvaluutan vuoksi. Vasemmisto ymmärtääkseni hurraa eurolle, joten hurratkaa leikkauksille. Tietääkseni Rouvisen Auvo ja Seppäsen Esko ovat vasemmistoliitossa asiasta toista mieltä. He saavat puhtaat paperit. Heillä on oikeuskin marmattaa.

Ja kyllä. Teidän on perhanan vaikea perustella lisäkuluja tämän massavaelluksen vuoksi ja samaan aikaan leikata suomalaisilta pienituloisilta.

Ratkaisu: erotaan yhteisvaluutasta – leikkaustarpeet hupenee silmissä. Erotaan EU:n Schengenistä (jos ei koko tyranniasta) ja pistetään dominoketju liikkeelle. Dominoketju = kun yksi maa pistää rajojaan kiinni niin muiden on pakko tehdä samoin, koska muutoin väki jäisi heidän maalleen sumppuun. Näin tämä EU:n ulkorajojen vartiointi alkaa ihmeellisesti kiinnostaa.

"EU:n keskusvaltioiden" tulee vain rahoittaa näiden reunalla olevien maiden valvontaa. Se on nimittäin meidän kaikkien yhteinen etu, ja siihen varmasti löytyisi helpommin suostumusta kuin pakkoväestöttää suvereeneja jäsenmaita väellä, joita kyseiset maat eivät halua asututtaa.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu