Liberaali persu

Olen monessa asiassa päistikkää perussuomalaisten kanssa. Kannatan prostituution vapauttamista. Kannatan alkoholimonopolin lakkauttamista. Kannatan samaa sukupuolta olevien juridisten oikeuksia. Kannatan kannabiksen vapauttamista. Miksi siis olen persu?

Edellä mainitiut asiat ovat minusta ns. pikkujuttuja. Mutta perussuomalaiset ovat alkujaan olleet oikeassa ns. Tärkeissä Asioissa.

Olen huomaavinani liikehdintää, jossa perussuomalaisia halutaan lyödä kuin vierasta sikaa. Mitä kovemmin mätkii, sen riemuisammat suosionosoitukset. Tämän olen huomannut esimerkiksi toimittamissani uutisissa Suomen Uutisissa.

Olen aikanani ollut mielipidevaikuttaja lukuisine blogeineen täällä Puheenvuorossa. Olen ollut siksi, että tekstejäni luettiin, ja kävin debattia muiden kanssa.

Olen Euroopan tilanteesta mahdollisimman paljon "ajan hermolla". Näkemäni ilmiö on poikkeuksellinen.

Vaikka kuinka "dissaatte" (ette pidä) persuista, niin tosiasiat tulevat kuitenkin teidän eteen. Oltaisiin voitu toimia fiksustikin, mutta halusitte ennemmin Barabbbaan – ja haluatte 4-5 muuta yhteiskuntasopimusta.

Euroopan integraatiossa on kaksi peruspilaria: yhteinen valuutta ja Schengen.

Molemmat ovat kriisissä, koska ne vain tehtiin ideologisilla pohjilla.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu