Aion perussuomalaistua

Jäsenhakemus on tulostettu. Olen muutaman päivän ajan unohtanut vain ostaa tuoreet mustekasetit. Hakemus on täytetty ja odottaa postittamista. Minun tulee myös osaltani vakavoitua. Pyrin vast’edes siihen, että hirteishuumorilinjani jää talousasioihin. Toivottavasti eurokriisin tonkimisestani on hyötyä Perussuomalaisille.

Tähdennän, että istuvan hallituksen luokaton ja luokattomasti ajama politiikka Euroopan pankkikriisin hoidossa on se suurin yksittäinen syy jäsenhakemukselleni. Käytyäni puolueohjelmaa lävitse voin ottaa alustavasti kantaa pariin muuhunkin asiaan.

Isänmaa. Toimin reservissä taisteluvälinealiupseerina IT-ohjuspatterissa. Katson maamme puolustamisen arvoiseksi ja Suomi on minulle ollut hyvä paikka syntyä ja kasvaa. En halua katsoa vierestä miten näennäisen vapauden nimissä suomalaiset takovat itsellensä kahleita globaalin finanssihuijauksen sanelemana. Kulttuurimme on rikasta, mutta se on rappeutunut pahasti markkinoinnin mahdin alla. Suomalaisen tulee löytää kansallinen identiteetti ja painottaa oikeita arvoja kuten rehellisyys.

Koti. Paikka, jossa pitää voida rauhoittua ja rentoutua. Minulle se on lisäksi paikka, jossa voi pohtia maailmanmenoa, kasvaa henkisesti ja tarkistaa arvomaailmaansa.

Uskonto. En ole kristillinen, enkä oikeastaan minkään muun valtauskonnon seuraaja. Minulle ei tuota ongelmia kunnioittaa hyvätapaisia ja hengellisiä ihmisiä. Valitettavasti nimenomaan uskonnon harjoittajissa on fanaatikkoja, joiden kanssa en tule kovin hyvin toimeen. Tietynlainen ehdottomuus ja traditiot ovat uskonnoille hankalia asioita. Tiede menee eteenpäin, joten miksei uskonnotkin voisi modernisoitua?

Harrastan lisäksi valokuvaamista ihan omaksi ilokseni. Oheen laitoin pari minua aikanani miellyttänyttä kuvaa, yleensä säädän vain värilämpöjä, valkotasapainoa ja valoitusaikaa niin, ettei kuvat näytä ”todellisilta”, mutta nämä kaksi muistaakseni ovat melko perussäädöillä otettu. Lähden kamerani kanssa ulkoilemaan – ja postitan tuon jäsenhakemukseni.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu