Peruutuspeilissä sievä Michelle Meyer

Hortoilin pitkin kirjamerkkivalikoimaani selaimella näin sunnuntain kunniaksi. Hyvin harvalle kirjamerkille olin antanut oman otsikon, joten valtaosassa oli oletusarvoinen sivun otsikko. Moni kirjamerkki piti oikein katsoa uudelleen, että mistähän on milloinkin kyse. Tämän kanssa ei tarvinnut, mutta katsoin sen silti. Ajankohta oli niin osuva uudelleenkatsonnalle.

Michelle Meyer kertoo viime marraskuussa Yhdysvaltain asuntomarkkinoiden tilasta ja tulevaisuudesta.

Kuten huomata saattaa, yksi tärkeä ennustettu asia ei ole kohdannut. Yhdysvaltojen talouskasvu on jäänyt selkeästi Meyerin ennusteesta, mutta kaiketi hänen tulisi myös luoda optimismia. Sen sijaan asuntomarkkinoiden tilasta hän on skeptisempi. Olisipa mielenkiintoista tietää, mitä Meyer mahtaa olla mieltä talouden tilanteesta, mikäli hän ei ole pankin palkkalistoilla.

Takaisin pyykinpesuun ja pitää kämppää muutenkin järjestellä. Tulevat vaihtamaan lämpöpattereiden venttiilejä ensi viikolla ja pitänee siksi hieman siirrellä vuoteita ja sohvia. No, tuleepahan niistäkin nurkista imuroitua villakoirat pois.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu