Parhaat federaation / eurobondien puoltavat kommentit

Syysmasennuksen ja pörssisyöksyjen torjuntaan auttaa siihenkin kunnon huumori. Perussuomalaisia on paljolti kritisoitu populismista ja ties mistä. Tasapuolisuuden nimissä onkin hyvä tarkastella, miten ei-Perussuomalaisten maailmankuva rakentuu. En laita nimillä, mutta linkkaan. Tuleepa harjoiteltua tätäkin uutta ominaisuutta. =)

Maailma on julma paikka. Taistelut maailmanherruudesta eivät välttämättä aina tarkoita pommeja ja luoteja, niihin voidaan käyttää myös eurobondeja!

Ehdottomasti eurobondeja. Päästäisiin ulos ongelmista ja taistelemaan USA.ta sekä Kiinaa vastaan.

On tietysti hyvä juttu, että asioita tarkastellaan monesta vinkkelistä. Tukipakettien tarpeellisuus on ilmeinen, mielummin tehdään se suoraan federaation kautta. Muutoin strategisesti tärkeät identiteettiimme kuuluvat, värikkäisiin kansallispukuihin sonnustautuneet saamelaiset ovat kauppakohteen uhan alla:

Vaihtoehto voi olla silloin se, että lappi on pakko myydä venäläisille.

Luuletko, että tässä huvikseen tuetaan vieraita valtioita?”

Samaisesta blogikirjoituksessa kommenttina löytyi mm. tämä viisaudellaan veret seisauttava toteamus: ”Mutta talous on aina talous”.

Liittovaltiokehitys tarkoittaa parempaa kontrollia. Liittovaltiosta käsin voisimme helposti kontrolloida 11 eri valuuttaa käyttävää osavaltiota:

Liittovaltiojärjestelmään meno onkin tarpeen kontrollin lisäämiseksi. Siksi EU:sta tehtävä liittovaltio.

Liittovaltioon ei missään nimessä kannata ryhtyä tasapainoisista lähtökohdista. Parempi tietysti maksaa itsensä kipeäksi siitä. Ilmaiseksi, tai edes halvalla toteutettu liittovaltiokehitys on taantumuksellista:

Ei kai niitä Kreikan ja muita takuita kannata makselle, ellei siten
saada kasaan liittovaltiota. Kehityksessä kannattaa olla mukana.

Loppuun vielä kertaukseksi näennäisen fiksusta sammakkofarmin suusta pudottelusta: aiempi blogini, johon ei asianomaiselta ole vastausta vielä kuulunut. Ehkei hyvää vastausta olekaan?

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu