Kysymys US:n toimitukselle

Minua hieman askarruttaa Uuden Suomen poliittinen ja yhteiskunnallinen suuntaus. Uusi Suomi väittää olevansa itsenäinen, ja tottahan toki se on tykkänään eri asia kuin puolueeton.

Olin aikeissa nostaa pientä ihmetystä M. Huuskon tästä kommentista. Olin sikäli hämmentynyt, etten osannut silloin arvata Huuskon agendaa, vaan pidin häntä yksinkertaisesti näköalattomana. Pidin kommenttia lähinnä lehden nettijatkeen ylläpidon kiireistä johtuvana oikkuna, enkä niinkään perusorientoituneena mustamaalaamisena. Vastasin tämän mukaan, että kyseessä on velkakirjapako ja korkosijoittajien piireissä ei kovin montaa vaihtoehtoa ole. Eräät instituutiot rajoittavat riskipitoisten osakesijoituksien omistusta ja ”pakoittavat” itsensä korkosijoituksen piiriin.

US on nostanut monta hyvää puheenvuoroa ns. karuselliin, mutta suoranaisia naurettavuuksiakin sieltä löytyy. Esimerkiksi mielipide shorttauksen turmiollisuudesta. Oheiseen kuvaan heitän tässä erään italialaispankin kurssipuntarin perjantailta, 9.9. 2011, sen ollessa shorttikiellossa. Vakuuttavaa jälkeä, etten sanoisi?

Vastaavanlaisia hurrauksia yhteen suuntaan orientoituneista mielipiteistä täyttää ko. karusellin monena päivänä. Arvostan sitä, että näin vainottujenkin mielipidettä saan ylläpitää Uudessa Suomessa ja toivottavasti tuon sitä kautta nettijatkeelle myös lukijoita ja mainostuloja, mutta aika turhauttavalta koko toimituksen projekti tuntuu.

Onko Uusi Suomi siis itsenäinen, itsepäinen vai jotain muuta?

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu