Pankkihölkkäpäivitys

Aiempaan, yleiskunnon ja terveydenedistämisblogiini voisi tehdä pienet tilannekatsaukset. Bloombergin uutisten mukaan kiinalaispankki pisti yuanit pussiin ainakin joidenkin eurooppalaispankkien osalta. Tämähän nyt ei ole varsinaista kuntoilua, vaan pikemminkin vitamiinien nauttimista silloin kun on terve: ennaltaehkäisee taudinaiheuttajia ja vähentää stressiä, sekä masennusta.

Sen sijaan Siemensin liike on ihan puhdasta pankkihölkkäilyä. Tuollaiseen 500 miljoonan euron hölkkään pitää esimerkiksi vertailun vuoksi osallistua vaikka 100 000 eläkeläistä, joilla on 5000 euron säästöt. Siemens ei nyt välttämättä valinnut uuttakaan sijoituskohdettaan kovin rationaalisesti, mutta kyllähän hyvään teräskuntoon pääsemiseksi kuntoilua tulee jatkaa pidempään. Ei yksi maratoni vielä olympiavoittajaa tee.

 

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu