Luota kameliin

Alkuviikosta sain hyvää palautetta. Lienee taas aika hieman purkaa sitä.

Markkinoiden aina oikeassaolemisesta saimme hyvän muistutuksen. Draghi veti pidemmän korren. Markkinat ovat hetki sitten muuttaneet oikeassaolemisensa uuteen nykyhetkeen. Kamelille tiedoksi, että markkinat lataavat ennakkoon odotuksia, eli ne veikkaavat tulevaa. Uhkapelissä on aina mahdollisuus tehdä pikkaisen tappioitakin.

Itse pidin alkuviikon rallia taas hyvänä myyntipaikkana. Ajoitus ei mennyt täysin nappiin, mutta sitten pitää muistaa myös se, että silloin volyymit olivat ylhäällä. Toisin sanoen myynti oli helppoa. Kameleita riitti shoppailemassa.

Kameli povaili synkkää viestiä persuille (perussuomalaiset rp:n jäsenille tai kannattajille). Nyyh. Anarkistit ja kommunistit ovat kuulemma nytkin synkkänä. Kameleille esimerkiksi Draghin ja perustusvaliokunnan päätökset lienevät niitä riemu-uutisia.

Italian koroista kamelit ihmettelivät alle 6% riskipreemiota. Mikseivät ne nouse? Ihan hyvässä nousussahan nuo nytkin tuntuvat olevan.

Kamelit pitävät hyvänä asiana sitä, että luokituspainetta tulee nyt kaksipäiväiseen kokoukseen. Päätöksiä lienee luvassa. Merkel toki jo puhui joulun tienoilla uudesta kokouksesta, jos nyt ei aktualisoidu kamelien visiot. Nähtäväksi jää. Itse en ollut ihan niin luottavainen.

Jokainen tehköön päätelmänsä, mihin näkemyksiin luottaa. Todettakoon, että tällainen kaivelu loppuu välittömästi siihen paikkaan huomattuani, ettei nimittely kohdistu itseeni, edustamaani ja muiden edustamien ryhmiin. Minulle saa edelleen vinoilla, mutta sitten samalla riskeeraa sen, että vastaan samalla mitalla.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu