Bannit, bannit, bannit… herätkää nyt aikuiset ihmiset!

En laita tällä kertaa asiasanoja, kun en oikeastaan keksi hyvää ja napakkaa termiä kuvailemaan tätä tunnetilaa.

Täällä on blogeissa paljonkin vaadittu ja toivottu joitain blogikirjoittajia palautettavaksi.

Heille kysymys: paljonko te maksatte tämän portaalin ylläpidosta? Tämä on palvelu, jossa saa kirjoittaa talouden ja politiikan saralla, herättää kysymyksiä jne.

Tämä ei ole uskonnollisten asioiden taistelutanner.

Ymmärtääkseni Uudella Suomella ei ole mitään velvollisuuksia julkaista kirjoituksia. Jos te haluatte jotain kirjoitettavan niin pitää hakea joku muu portaali tai pistää pystyyn (ja maksaa se) ihan itse.

Jos epäilette Uuden Suomen talouden kaatuvan siksi, että joku bannitaan sopimattomien kirjoitusten vuoksi niin oletan US:n itse tietävän missä mennään ja mitä kirjanpidossa seisoo. Vastaavanlainen esimerkkitapaus Varsinais-Suomesta, jossa edesmennyt eläinsuojeluvaltuutettu (tai jotain sinne päin) A. Eerikäinen sai kisällinsä kanssa (Heidi, en muista sukunimeä) huolestuneen yhteydenoton, jotta lampaita pidetään talvisin ulkona, ne jäätyvät kuoliaaksi.

Ryhmä byrokraatteja jalkautui tilalle ja isäntä totesi, että lampailla on täysin vapaa pääsy lämmitettyihin sisätiloihin, jos ne sinne haluavat mennä. Isäntä luotti lampaiden arvostelukykyyn tietämään onko niillä kylmä vai ei.

Minä luotan US:n toimituksen arvostelukykyyn.

Kyllä, minäkin olen pitänyt monista niistä kirjoituksista, joita on vapautuslistoilla vaadittu palautettavaksi. Ehkä osa palautuukin, jos ei ole ikuiset bannit tiedossa.

Puheenvuoron on ihan jees palvelu ja diggaan tästä. Eikä minua haittaa edes se, että jotkut rinnastavat perussuomalaisten jäsenet anarkisteihin. Pidän niitä rinnastajia lapsellisina ja hellyyttävinä otuksina.

Sen lisäksi, että he ovat olleet ja todennäköisesti tulevat jatkossakin olemaan väärässä. 😉 Mutta se on taas subjektiivinen mielipiteeni.

Anarkistileimaajille, kuin myös Kunnon Kansalaisille oikein hyviä jouluja.

Italian korot taas liki 7% ja kävivät eilen jopa sen yli. Viides suuri suunnitelma ja samassa kurassa tarvotaan.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu