Neutraalien onnittelujen sunnuntai

Onnittelut Sauli Niinistölle. En äänestänyt häntä, joten onnitteluni ovat sävyltään neutraalit. En äänestänyt Haavistoakaan, hän ei onnistunut saamaan minua vakuuttuneeksi. Jäin ihan suosiolla siihen lähes kolmannekseen äänioikeutetuista, jotka päättivät jättää käyttämättä äänioikeutensa. Kerta se on toinenkin. Yhden kerran jäi kuntavaalit väliin muutettuani kokonaan uudelle paikkakunnalle vain hetkeä ennen äänioikeuslappupinon jakamista. En pystynyt silloin tekemään valintaa riittävillä perusteilla. En pystynyt siihen tälläkään kertaa. Päätin luottaa muiden arviointikykyyn.

Sen sijaan ihmettelen, miten suvaitsevaisuudella ratsastanut ehdokas saakin kirvoitettua (olettamastani) kannattajajoukostaan tappion katkeraa purkamista alatyyliin. Jokainen käsittelee voitot ja tappiot eri tavalla, enkä väitä itseäni mitenkään hyväksi häviäjäksi. Onneksi Kivelä jatkaa kadehtimallani fiksulla linjalla.

Neutraalit onnittelut myös Kreikan ”tukipaketista” neuvotteleville osapuolille. Hellyyttävää, miten tässä on jo parin viikon ajan siirtynyt ehdoton deadline sovun löytämiseksi. Myöntäisivät reilusti, että käyttävät tätä neuvottelutaktiikkana. Painostus, kiristys ja uhkailu kuuluvat nykypäivän Eurooppaan. Ilmaiseksi vinkiksi voin kertoa, että se deadline kannattaa laittaa sinne 20.3. asti.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu