Kreikan poliisikin pian mielenosoittajien puolella

Olen pitkään ollut huolissani eurodiktatuurin synnyttävän radikaalia äärioikeistolaisuutta Euroopassa, mutta pidän sitä toki pienempänä pahana kuin tätä järjetöntä nykymallia. Kreikkalaisen LAOS-puolueen johtaja ilmoitti ykskantaan, ettei hän ole allekirjoittamassa uusimpia säästöpakotteita kansaansa vastaan ja että IMF:n Paul Thomsen tulisi olla epätoivottu henkilö Kreikassa.

LAOS on tällä hetkellä Kreikan hallituspuolue. Lisäksi vasemmalta puolelta työministeri jätti eropaperit ja seuraajakin on uhannut tehdä samoin. Vastaavanlaiset repeämiset jatkossa halvaannuttaa Kreikan hallituksen pakkokeinot omaa kansaansa vastaan.

Lisäksi Kreikan suurimman poliisiyhdistyksen avoin kirje IMF:lle kertoi, että he eivät enää aio jatkaa omien ”veljiensä” kurittamista ja totesi IMF:n politiikan olevan tuhoisaa Kreikan kansalle. Lisäksi luvassa on pidätysmääräyksiä kiristämisestä ja demokratian hävittämisestä. Aiheesta tarkemmin Reutersin uutisessa.

Kaikki tämä ei todellakaan ole tullut yllätyksenä, olen itse asiassa ihmetellyt Kreikan pystyneen pitämään eurosortajien linjaa näinkin pitkään.

Niin, ja tämä kaikki tietää todella hyvää pääministeri Kataisen bisnekselle. Kreikasta on lupa odottaa jättitienestejä.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu