Kaapatut kunnallisvaalit

Täällä Puheenvuoro-palstan alla väitetään silkkaa puppua: että vuoden ensimmäinen välikysymys (VK 1/2021 vp) sisältäisi vaateen kansanäänestyksestä Euroopan unionin jäsenyydestä. Toisaalta ne, jotka tämän välikysymyksen äänestystoiveineen tulkitsee em. tavalla paljastavat, että EU hajoaisi ilman tulonsiirtoja. Kansanäänestyshän tulee – kunnallisvaaleissa.

Välikysymyksessä vaaditaan kansanäänestystä siitä, voiko EU muuntautua taloudelliseksi liittovaltioksi.

Meille ei varmaankaan hallituksen kannan vuoksi tarjota mahdollisuutta kertoa mielipidettämme elpymisvälineestä. Meille on tulossa lainmukaiset kunnallisvaalit.

Ja siksi hallituspuolueen toimistoilla ollaan kauhuissaan. Nyt pitäisi päättää ”mihin risteykseen laitamme liikennevalot” -asioista, ei suinkaan mielipidettä elpymisvälineestä.

Voi herrajumala: kansanedustajat, te olette valittu tehtäväänne edustamaan minua ja monia muita. Nyt jukoliste kansanäänestys elpymisvälineestä ja voimme äänestää sitten kunnallisvaaleissa niistä liikennevaloista. Siten teette työnne, josta me teille maksetaan. Tämä on työnantajan vaatimus!

Ei pitäisi olla kovin vaikeaa? Ettekö te edustajat halua kansalaistenne ja meidän palkkalistolaisina kuunnella mitä mieltä olemme? Oletteko te niin omahyväisiä?


J.K. Toimitukselle: Word Press ei ole täysin outo toimittajan työni vuoksi. Miten saan tarvittaessa lisättyä ”asiasanoja”, kuten vaikkapa ”kansanäänestys” tai yleisemmin ”demokratia”? WP:n puolella olen tottunut asiasanojen alle erillisen kirjoituslaatikon, johon voi asettaa tällaisia asiasanoja. Kiitos kaunis.

susijumala
Perussuomalaiset Turku
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja. Sähköpostiosoitteeni nykyisin: <a href="mailto:henri.myllyniemi@pp.inet.fi">henri.myllyniemi@pp.inet.fi</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu