Kunnallisvaalit, mielipide ja demokratian kielto

Kun suomalaiset äänestivät eduskuntavaaleissa päättäjiään, heillä ei ollut aavistustakaan ajatuksesta tuoda pysyvää tulonsiirtomekanismia hallintoalamaisilleen. Rahaa Suomesta pois muiden hyväksi. Hallituspuolueet ovat närkästyneitä perussuomalaisille siitä, että tässä tehdään hallituskysymys.

Minun mielestäni tähän on aihetta. Miksemme mittauta EU:n perussopimuksen henkeä rikkovia ajatuksia? Jos kansanäänestys tämän rahan lappaamisen hyväksyy, niin pulinat pois.

Jotkut sanovat, että ihan kertaluontoista pakettia tässä veivataan. Ei veivata. Kreikalle kahdenkeskiset lainat, väliaikainen ERVV, pysyvämpi EVM ja nyt NGEU. Missä em. paketeissa suomalainen olisi edes vuorollaan saamassa? Ei koskaan. Aina menee rahaa.

Sanon, että rutina kunnallisvaalien kaappaamisesta eduskuntavaaleista loppuu heti, kun EU:n elvytyspaketista järjestetään kansanäänestys, ja sen tahtoa noudatetaan.

On huomioitava, että jokainen suomalainen veronmaksaja kohtaa esimerkiksi kalliimpien tuotteiden hintoja vain siksi, että EU vetää rahat välistä ja velaksi ja Etelä-Eurooppaan.

Eli kansanäänestys tähän ja muut puolueet voivat lopetta rutinansa. Antaa suomalaisten äänestää elvytyspaketista. On tuolla porukkaa, jotka äänestäisi keskustaa tai demareita – jos he eivät olisi hirttäytyneet elvytyspakettiin.

Jos te haluatte lyödä persut niin teidän tarvitsee alkaa kuunnella hallintoalamaisianne. Jos te tekisitte koko ajan niin, ei persuja olisi koskaan syntynyt. Minäkin voisin äänestää kokoomusta.

Te synnytitte persut. Nyt kokoomuksen ei tarvitse pelätä saavani ääntäni.

susijumala
Perussuomalaiset Turku
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja. Sähköpostiosoitteeni nykyisin: <a href="mailto:henri.myllyniemi@pp.inet.fi">henri.myllyniemi@pp.inet.fi</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu