Miksi Venäjä vihaa Länttä?

Ilman aivan käsittämättömän valtavaa USA:n apua ei Neuvostoliitto todennäköisesti olisi kyennyt lyömään Saksaa II Maailmansodassa. Muidenkin läntisten maiden apu ja tuki kelpasi.

Kiitosta ei ole koskaan kuulunut, vain viha ja katkeruus Länttä kohtaan, joka avullaan hapatti Neuvostoliiton voiton hedelmät.

Tässä pikku pohdinnassa ei ole mielekästä luetella USA:n massiivista apua yksityiskohtaisemmin, koska tietoja jokainen kiinnostunut löytää helposti.

Imperialistisen Neuvostoliiton ja sen seuraajan, imperialistisen Venäjän, viha ja katkeruus Suomea kohtaan johtuvat ennen muuta Neuvostoliiton surkeasti menneestä Talvisodasta. Että ne tsuhnat ilkesivätkin, vaikka Neuvostoliitto ainoana valtiona runsaasti aseisti Suomea mm. Raatteen tiellä!

Näinä aikoina Pyhän Maan perillinen, Uusi Rooma, Pyhä Venäjä, kirkon ja Jumalan siunaamana tuhoaa Ukrainaa.

Niin se käy! Kurt Vonnegut sanoisi.

taistolainen
Sitoutumaton Tuusula

Olen äänestänyt maalaisliittolaisia, demareita, liberaaleja, kokoomuslaisia, keskustalaisia, vihreitä ja Tuusulan puolesta - kerran RKP:n edustajaakin. Töitä olen tehnyt psykiatrisen osastoryhmän sairaalakolun perustajana ja rehtorina Kellokoskella. Toistakymmentä vuotta olen raatanut maailmalla Namibian koulutusjärjestelmän kehittäjänä (+ 3v) ja Kansainvälisen Punaisen Ristin delegaattina kehittämässä venäjän Punaista Ristiä (2v), Keski-Aasian viiden stanin Punaisia Puolikuita(2v) ja Sri Lankan Punaista
Ristiä (1v).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu