Onko Trump syyllinen kongressitalon kuolemiin?

Komisario Veli Aarniota syytetään murhasta, kun ei aktiivisesti estänyt mahdollisesti tietämänsä murha-aikeen muuttumista teoksi.

Presidentti Trump yllytti fanaattisia kannattajiaan etenemään Capitolin Congressitalolle. Vaikka Trumpia ei voi pitää täyspäisenä eikä varsinkaan vastuullisena ihmisenä, hän on aivan varmasti osannut olettaa ruumiita tulevan, ja tulihan niitä neljä. Kapinaan yllyttäminen ja murhasta epäily olisivat paljon enemmän paikallaan kuin Aarnion  kohdalla.

 

taistolainen

Olen äänestänyt maalaisliittolaisia, demareita, liberaaleja, kokoomuslaisia, keskustalaisia, vihreitä ja Tuusulan puolesta - kerran RKP:n edustajaakin. Töitä olen tehnyt psykiatrisen osastoryhmän sairaalakolun perustajana ja rehtorina Kellokoskella. Toistakymmentä vuotta olen raatanut maailmalla Namibian koulutusjärjestelmän kehittäjänä (+ 3v) ja Kansainvälisen Punaisen Ristin delegaattina kehittämässä venäjän Punaista Ristiä (2v), Keski-Aasian viiden stanin Punaisia Puolikuita(2v) ja Sri Lankan Punaista Ristiä (1v).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu