Verrataanpa Varsovan liittoa ja NATOA!

Muistamme kaikki, kuinka Neuvostoliitto miehitti puolustusliittokummpaninsa Tsekkoslovakian 1956, asetti valtaan haluamansa ja pakottamansa mielistelijät.  Sama toistui vielä verisemmin 1968, kun Neuvostoliitto vyörytti panssarinsa Unkariin.  Muistamme Varsovan liiton jäsenvaltion Puolan vapauden aallon ja myös aseveli Itä-Saksan sortumisen.  Lyhyesti:  kaikki Neuvostoliiton sortamat maat liittyivät heti vapauduttuaan NATOon.

En muista vahvimman NATO-valtion hyökänneen yhdenkään liittolaisensa kimppuun; en muista yhdenkään NATOn  jäsenmaan kapinoineen NATOA vastaan tai eronneen siitä.

Ovatko esim norjalaiset, tanskalaiset tai baltialaiset sotakiimaisia NATO-laisia!

On ihmeellistä, kuinka iso osa meistä suomalaisista ei ymmärrä maailmanmenon realiteetteja, vaan puolustelee edelleen Neuvostoliiton ja Venäjän hirmuvaltaa.  Ihmeellistä on myös, että ns. presidenttiä, Putinia samanaikaisesti haukutaan kaihtelematta, vaikka hän on vain uskollinen koulutukselleen ja uskolleen.  Putin kävi läpi perusteellisen KGB-koulutuksen, missä opiskelijoista riisutaan omatunto ym inhimilliset hyveet ja tunteet: KGB-agentin pitää pystyä valehtelemaan,  huijaamaan ja tappamaan helposti ja vaivatta.  Kun Putin vielä oli ja on ennen muuta Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton  ja Stalinin ihailija, meidän tulisi arvostaa että mies pitää kuuliaisesti ja uskollisesti linjansa.

On surullista nähdä, kuinka varovaisina ja mykkinä suurin osa suomalaisista realismin sijasta tukeutuu harhoihin ja toiveisiin.

 

+7
taistolainen
Sitoutumaton Tuusula

Olen äänestänyt maalaisliittolaisia, demareita, liberaaleja, kokoomuslaisia, keskustalaisia, vihreitä ja Tuusulan puolesta - kerran RKP:n edustajaakin. Töitä olen tehnyt psykiatrisen osastoryhmän sairaalakolun perustajana ja rehtorina Kellokoskella. Toistakymmentä vuotta olen raatanut maailmalla Namibian koulutusjärjestelmän kehittäjänä (+ 3v) ja Kansainvälisen Punaisen Ristin delegaattina kehittämässä venäjän Punaista Ristiä (2v), Keski-Aasian viiden stanin Punaisia Puolikuita(2v) ja Sri Lankan Punaista
Ristiä (1v).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu