Villissä Lännessä menee tosi villisti!

Villinlännen meininkiä:  Yhdysvalloissa ammutaan lähes 40 000 ihmistä vuodessa!  Se on hirmuinen määrä. Usein täällä Uuden Suomen blogeissa kauhistellaan kuinka jenkit maailmalla tappavat ihmisiä.  Se on aivan vähäistä verrattuna omien kansalaisten ammuskeluun.

Koska ampujat useimmiten saadaan kiinni, joutuvat he vankilaan.Vankiloita tarvitaan siis hirmuinen määrä ja niihin ison armeijan verran vartijoita. Ei vaikuta kovin tuottavalta työltä.

Aseistautuneet usein väittävät, että tarvitsevat aseita turvallisuuden vuoksi, vaikka näyttää käyvän päinvastoin: valtava aseiden määrä pitää yllä turvattomuutta ja kylvää kuolemaa.

Toivottavasti presidentti Biden onnistuisi pääsemään edes alkuun aseriisunnassa ja saisi tiedon, taidon ja hyvän kukoistamaan, että America olisi Great again.

 

 

+3
taistolainen
Sitoutumaton Tuusula

Olen äänestänyt maalaisliittolaisia, demareita, liberaaleja, kokoomuslaisia, keskustalaisia, vihreitä ja Tuusulan puolesta - kerran RKP:n edustajaakin. Töitä olen tehnyt psykiatrisen osastoryhmän sairaalakolun perustajana ja rehtorina Kellokoskella. Toistakymmentä vuotta olen raatanut maailmalla Namibian koulutusjärjestelmän kehittäjänä (+ 3v) ja Kansainvälisen Punaisen Ristin delegaattina kehittämässä venäjän Punaista Ristiä (2v), Keski-Aasian viiden stanin Punaisia Puolikuita(2v) ja Sri Lankan Punaista
Ristiä (1v).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu