Hiihtoloma on peruttu?

THL suosittelee torstaina 18.2, että HUS-alueen asukkaat välttävät lomamatkustamista oman alueen ulkopuolelle 14. maaliskuuta asti.  Toimilla estetään myös virusmuunnoksen laajaa leviämistä muualle maahan” Hiihtoloma tulisi siten viettää kotipiirissä.

Etelän hiihtoloma alkaa tänään ja monet ovat varanneet esim. lasketteluloman Lappiin, jotka varaukset tyypillisesti alkavat lauantaina eli vajaan 2 päivän kuluttua THL suosituksesta. Majoituksen varauksiin tyypillisesti liittyvän perustuusehtojen mukaan varauksen peruuttaminen ilman varauksen täysimääräistä maksua ei ole enää mahdollista. On vaikea kuvitella, että perheet peruuttaisivat tällä aikataululla suunnitellun lomamatkan ja ilmoittaisivat lapsille, että hiihtoloma Lapissa on peruutettu ja lomaan varatut rahat on käytetty.

Lisäksi ”THL suosittelee, että baarit, pubit ja yökerhot suljetaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa kokonaan mahdollisimman nopeasti ja pidetään kiinni 14. maaliskuuta asti. HUS-alueella suositellaan julkisten kokoontumisten osallistujamäärän rajoittamista kuuteen henkilöön. Myöskään yksityistilaisuuksiin ei tulisi kokoontua yli kuutta ihmistä.”

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä (Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto) linjasi 18.2, että toinen aste siirtyy rajatusti lähiopetukseen 1.3.2021 siten, että korkeintaan puolet lukion 1. ja 2. vuoden opiskelijoista on vuorollaan lähiopetuksessa. 

Rajoituksia ja kokoontumisia siis kiristettäisiin, mutta toisaalta taas lievennetään?

Mitä Suomen hallitus tekee asiassa?

#thl #korona #hiihtoloma

taistomiettinen
Perussuomalaiset Kauniainen

<a href="http://www.taistomiettinen.fi" title="www.taistomiettinen.fi">www.taistomiettinen.fi</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu