”MAKSA SUOMALAINEN, VAIKKET PYSTYSIKÄÄN!”

Italian talousennusteet synkkenevät: Onko edessä uusi eurokriisi? EU:n kolmanneksi suurimman talousmaan BKT:n ennustetaan romahtavan jopa 14 prosenttia. – Näin uutisointiin.

Kohta nähdään, kun Suomi laitetaan jälleen maksamaan? Siinä ei kysellä miten kansan käy, vaan nostetaan hintoja, veroja ja leikataan hyvinvointiyhteiskuntaa. Kansa laitetaan maksamaan, vaikkei pystysikään. Koronakin leikkaa jo valmiiksi.

Valtio ja kunnat leikkaavat peruspalveluja, yritykset joutuvat ongelmiin, työttömyys lisääntyy jne. Tulee ongelmia, ruokajonoja ja asunnottomuutta lisää. Sitten ihmetellään ja kysellään, mistä johtuu pahoinvointi varsinkin alimman tulotason kansalaisilla? Sinnehän se pahimmin iskee. Sosiaaliturvajärjestelmä ei toimi ja turvaverkot ovat jo nyt pettäneet. – Näin uutisoitiin! Raha, eli euro on tärkeämpi, kuin ihmisarvo!

Suomi vietiin euroon ilman kansanäänestystä. Suomen markka lopetettiin ja samalla menetettiin itsenäisen Suomen itsenäinen rahapolitiikka. Eikä mennyt kauaakaan, kun Eurokriisin aikana ranskalaiset ja saksalaiset pankit pelastettiin veronmaksajien kustannuksella.

Jälleen suomalaista veronmaksajaa tarvitaan samaan savottaan! Italiassa valtio on köyhä ja ihmiset rikkaita. Euroopan suurin keskivarallisuus ja matalin veronmaksu. Suomessa valtio on rikas ja kansa köyhää. Onko hieman ristiriitaista?

Tästä opimme ainakin sen kysymyksen, kannattaako köyhän suomalaisen lähteä pelastamaan köyhää Italian valtiota? – Voi näitä aikoja!

tapanimaki1

Keski-Suomen maakuntavaltuuston PS-ryhmän puheenjohtaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu