Ministeri Ohisalo! OIKEITA TEKOJA EIKÄ SELITYKSIÄ

Nyt tarvitaan oikeita toimenpiteitä haitallisen maahanmuuton aiheuttaman väkivaltarikollisuuden kitkemiseen. Oli sitten kysymys nuorisoväkivallasta, terrorismista tms…

Helsingissä liikkuu viranomaislähteiden mukaan jopa 100-150 vaarallisen nuoren joukko. Näistä nuorista suurin osa on poliisin mukaan ulkomaalaistaustaisia henkilöitä Lähi-idästä ja Somaliasta. Ruotsissa ovat ko. ilmiöt lähteneet jo käsistä.

Tämän myönsi myös ministeri Ohisalo (Vihr.) Yleisradion (YLE) aamun haastattelussa. ”Tilastoista näkee, että maahanmuuttajataustaiset ovat yleensä yliedustettuina tietyissä rikoksissa”. Mutta miksi asialle ei tehdä mitään? Väkivalta synnyttää väkivaltaa eli ei ole mistään näkökannasta hyvä  kehityssuunta.

Ohisalo vetosi myös syrjäytymiseen. Silloinhan se tarkoittaa sitä, etteivät asiat ole hallinnassa ja Suomi on haukannut liian suuren palan näissä kysymyksissä. Suomi ei voi olla maailman sosiaalitoimisto, se on mahdottomuus. Se on nyt todettu.

Nyt on erotettava ja tunnistettava ”HAITTAmaahanmuutto”, EIKÄ VOI OLLA NIIN, ETTÄ TÄÄLTÄ HAETAAN TURVAPAIKKAA JA AIHEUTETAAN SITTEN ITSE TURVATTOMUUTTA ! – Yksinkertaista, mutta totta!

Tällöin ei asiat ole oikein. Milloin loppuu sinisilmäisyys..?

tapanimaki1

Keski-Suomen maakuntavaltuuston PS-ryhmän puheenjohtaja, Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, eduskunta-avustaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu