Alkoholi , viisasten juoma

Twitteriä lukien tulee mieleen että moni meistä 60v täyttäneistä on tehnyt päätöksen jättää viinakset kokonaan pois. Näin on toiminut loppuajastaan Kari Tapio, Jamppa Tuominen, Rauli Somerjoki, Juice Leskinen etc.

Normaalisti viinanhimo helpottaa viimeistään viisikymmentä vuotta täyttäneille mutta mitään takuita tästä ei ole. Nyt tähän kuoroon on yhtynyt myös Jari Sarasvuo jonka viinan juonti loppui joitain vuosia sitten kun hän huomasi että muutakaan ratkaisua ei ole – tähän vaikutti varmaan se että bisnekset eivät ainakaan parane viinaa juomalla.

Itse olen tullut siihen tulokseen että vähempikin riittää – viikolla jolloin pitää hoitaa työhommelit kunnialla on parempi tyytyä vain yömyssyihin jolloin jaksaa paremmin ja toisaalta kun malttaa odottaa viikonloppua niin viinaksetkin maistuvat paremmalle. Tässä ammatissa ei ole varaa krapula päiviin – joka päivä kun on palkanmaksu päivä ,eikä vanha viina ja valkosipuli yhdistelmä herätä asiakkaidenkaan luottamusta ja siks toisekseen – käsi tottelee paremmin kristallin kirkasta ajatustoimintaa.

Näin lopuksi totean vain sen että viinasten siemailu harrasteena on niin hyvä että sitä ei kannata pilata liialla harrastamisella – näin ainakin uskon ja luulen että moni palstalainen on samaa mieltä.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu